محل تبلیغات شما
چراشیعه هستم؟
اگریک زمانی از شما سوال کردند مذهب شما چیست؟؟؟ با افتخار بگویید شیعه جعفری هستیم وکتاب مغز متفکر جهان شیعه افتخار شیعه جعفری بودن  را اثبات میکند همانطور که هم میتوانیید بگویید شیعه علی یا شیعه علوی هستم در ان صورت کتاب المراجعات سید شرف الدین جبل العاملی یا کتاب الغدیر علامه امینی یا کتاب شبهای پیشاور سلطان الواعظین شیرازی این افتخار را اثبات میکند یا کتاب انگاه که هدایت شدم علامه تیجانی دانشمند اهل سنت که شیعه شد این افتخار را اثبات میکند یا کتاب اسرار ال محمد سلیم بن قیس هلالی  که قدیمیترین کتاب شیعه است این افتخار را اثبات میکند خیلی دوست داشتم کتاب های برادران اهل سنت را  که اکثر جامعه مسلمان دنیا را تشکیل میدهندرا درحقانیت مذهب خودشان   مطالعه کنم تا بصیرت وبینایی بیشتری داشته باشم تا بدانم این اقلیت شیعه جعفری بی راهه نمیروند لذا کتاب تلبیس ابلیس ابن جوزی را درحقانیت مذهب اهل تسنن ومردود دانستن رافضیان مطالعه کردم اما هیچ گونه شکی  وتردیدی در مذهب جعفری من ایجاد نکرد بلکه مرا در راهی که از  پدران خود به ارث برده ام وان محبت اهل بیت ال محمد وشیعه انان بودن است را  راسخ تر کرد

 یوسف نورایی مطلق سوم جمادی الثانی وفات فاطمه زهرا ع 9بهمن 1398












Afbeeldingsresultaat voor ‫تصویر ذبیح الله منصور‬‎

ذبیح الله منصوری

رومه نگار و مترجم ایرانی بود.
آثار ترجمهٔ وی به دلیل اقتباس از منابع دیگر و تغییر و افزایش متن اثر (در قیاس با متن زبان اصلی) مشهور است.
او با نام اصلی ذبیح الله حکیم الهی دشتی» در سال1276 ش دیده به جهان گشود.
ذبیح الله منصوری دارای تحصیلات قدیمه بود و خدمت مطبوعاتی خود را از سال آغاز نمود. منصوری طی سال رومه نویسی خویش بامجلات و مطبوعات بسیاری همکاری نمود از جمله: کوشش ، اطلاعات ، ایران ما، داد، ترقی، تهران مصور، روشنفکر و سپید و سیاه. عمده کارهای او در مجله هفتگی خواندنیها منتشر میشد.
وی در طول عمر خود به کشورهایی نظیر هند، شوروی و چندین کشور اروپایی سفر نمود.
در ترجمهٔ آثار به جای وفادار ماندن به متن کتاب به زبان اصلی، تغییرات و اضافات بسیاری را در متن اصلی اعمال کرده است




مغز متفکر جهان شیعه (کتاب)

مغز متفکر جهان شیعه
مغز متفکر جهان شیعه.jpg
اطلاعات کتاب
نویسنده:ذبیح الله منصوری
موضوع:امام صادق (ع)
سبک:تاریخی
زبان:فارسی
مجموعه:۱ جلد

مغز متفکر جهان شیعه، کتابی به قلم ذبیح الله منصوری نویسنده و مترجم درباره امام صادق(ع). این کتاب در دهه ۱۳۵۰ش در ایران منتشر شد و مورد استقبال قرار گرفت و بارها تجدید چاپ شد. آشتی دادن علم و دین از دغدغه‌های اصلی این کتاب است. مترجم مدعی است این کتاب، اقتباس و ترجمه کتابی است که جمعی از نویسندگان در مرکز مطالعات اسلامی استراسبورگ فرانسه نوشته‌اند. منتقدان متعددی این کتاب را ساخته و پرداخته منصوری می‌دانند و اصالتی برای آن قائل نیستند.



نویسنده

ذبیح الله منصوری (۱۲۷۶ - ۱۳۶۵ ه ش) در سنندج به دنیا آمد. در کودکی زبان فرانسه آموخت. با رومه‌های ایران ما و اختر امروز، مجله‌های روشنفکر، سپید و سیاه، امید ایران، رومه پست تهران و سرانجام مجله دانستنی‌ها همکاری کرد. عمده کارهای او ترجمه و تهیه نوشته‌های علمی بود. گفته می‌شود حدود ۱۴۰۰ کتاب و نشریه منتشر کرده که از پرفروش‌ترین کتاب‌ها در زبان فارسی بوده‌اند. بنابر شواهد موجود، بسیاری از کارهای او که با عنوان ترجمه چاپ شده، تالیف و ساخته ذهن خود او بوده، اما بنا بر اقتضائات فرهنگی جامعه و تمایل ناشران برای چاپ آثار ترجمه از نویسندگان خارجی، وی کارهایش را در پوشش ترجمه چاپ می‌کرد.[۱] منصوری آثار فراوانی از خود به جای گذاشته است؛ سینوهه پزشک مخصوص فرعون، خواجه تاجدار، خداوند اَلَموت (حسن صباح)، ابن سینا نابغه‌ای از شرق، اسپارتا، امام حسین و ایران، افکار مِتِرلینگ، خداوند بزرگ و من، خداوند بزرگ و انسان، محمد پیغمبری که از نو باید شناخت، عایشه، و امام جعفر صادق مغز متفکر جهان شیعه.

نکته‌هایی از کتاب

  • چشمان امام آبی بود. دانشمندان آن را به خاطر وراثت از نسل ایرانی‌ها می‌دانند.
  • او به فرضیه‌های نجوم آن زمان ایراد گرفته است. به عنوان مثال فرضیه گردش خورشید به دور زمین از این فرضیه‌ها بوده است.
  • در حالی که اکثرا دانشمندان بحث مذهب و علم را جدا از هم می‌دانند، امام باقر(ع) و امام صادق(ع) این دو را در کنار هم تدریس می‌کردند.
  • در اسلام ابراز نظریه‌های علمی که ولو با مذهب تماس حاصل می‌کرد، آزادتر از اروپا بوده و حتی در سخت‌ترین دوره‌های اسلامی از لحاظ ایدئولوژی مثل دوره خلافت بعضی از عباسیان، یک دانشمند اسلامی آزادتر از یک دانشمند اروپائی برای ابراز نظریه علمی بوده است.
  • عقیده به عناصر چهارگانه آب، هوا، خاک و آتش جزء لاینفک علم فیزیک آن دوران بوده است اما امام جعفر صادق (ع) این نظریه را رد می‌کند و به عناصر مختلف در خاک و هوا اشاره می‌کند.
  • در درس امام، پیروان دیگر ادیان مانند مسیحیان نیز شرکت می‌کردند.
  • او با رهبانیت در دوره خود مبارزه کرد.
  • امام اولین کسی بوده است که راجع به گردش زمین به دور خودش توضیح داده است.
  • یکی از قوانینی که جعفر صادق در فیزیک ابراز کرد قانون مربوط به کدورت اجسام و شفاف بودن آن‌ها است.
  • آنچه ابن راوندی در کتاب خود گفت این بود که نباید به دستاویز دین از پیشرفت علم ممانعت کرد و این موضوع نشان می‌دهد که آن مرد در مکتب فرهنگ مذهبی جعفر صادق (ع) پرورش یافته بود.
  • جعفر صادق در اسلام اولین کسی است که روایات تاریخی را با دیده انتقاد نگریست و نشان داد که روایات تاریخی را نباید بدون تعمق و نقد پذیرفت و هم او بود که در نوشتن تاریخ استاد و مربی ابن‌ جریر طبری شد و سبب گردید که وقتی ابن جریر طبری برای نوشتن تاریخ قلم به دست گرفت که باید چیزهائی را بنویسد که عقل بپذیرد و از ذکر افسانه‌هایی که شنیدن آن عوام را می‌خواباند خودداری نماید.
  • طول عمر انسان بدون تردید وابسته به دو چیز است: یکی رعایت بهداشت و دیگری خودداری از پرخوری.
  • یکی از مظاهر نبوغ علمی جعفر صادق توصیه او به مادران بود تا این که کودکان شیرخوار را در طرف چپ خود بخوابانند.[۵]

Gerelateerde afbeelding



1-کتاب ((آنگاه که هدایت شدم ))

Afbeeldingsresultaat voor ‫كتاب آنگاه كه هدایت شدم‬‎


Afbeeldingsresultaat voor ‫كتاب آنگاه كه هدایت شدم‬‎

1-علامه سید محمد تیجانی

2-علامه سید عبدالحسین کتاب المراجعات

Afbeeldingsresultaat voor ‫سید شرف الدین عاملی‬‎


المراجعات.jpg

المُراجعات کتابی درباره اثبات حقانیت شیعه و امامت بلافصل امام علی (ع) پس از پیامبر است. این کتاب مجموعه نامه‌های مبادله شده میان سید عبدالحسین شرف الدین، در لبنان و شیخ سلیم البشری، عالم اهل سنت مصری است. در این کتاب دلایل متعدد امامت علی (ع) از قرآن و روایاتی که در منابع اهل سنت بوده و مورد قبول آنهاست بیان شده و ابهاماتی که برای اهل سنت در این زمینه وجود دارد به طور مفصل مورد بررسی قرار گرفته است.


  • شخصیت مؤلف و شیخ سلیم البشری

    مؤلف کتاب سید عبدالحسین شرف الدین عاملی (۱۲۹۰-۱۳۷۷ه‍.ق) از مجتهدین شیعه لبنانی و عالمان مدافع تقریب مذاهب اسلامی بود که تلاش بسیاری برای وحدت شیعه و سنی و حل کردن ریشه‌های اختلاف آنها انجام داد. او از رهبران نهضت استقلال لبنان نیز بود.

    شیخ سُلَیم البُشری المالکی از علمای اهل سنت، عهده دار ۲ دوره ریاست الازهر مصر بوده است. علامه شرف الدین در سفرش به مصر به سال ۱۳۲۹ق با او دیدار می‌کند و آن دیدار باعث مباحثه آن دو درباره اعتقادات شیعه و سنی می‌شود که به صورت ۱۱۲ نامه ادامه پیدا می‌کند. آن دو تصمیم می‌گیرند مجموعه این مکاتبات را به چاپ برسانند ولی مبارزات ی اجتماعی علامه شرف الدین این کار را به تأخیر انداخت. در سال ۱۳۳۸ق اشغالگران فرانسوی به منزل و کتابخانه علامه حمله کرده و بخشی از تألیفات او را آتش زدند. خوشبختانه کتاب المراجعات از بین نرفت و علامه بعدها با گردآوری اوراق پراکنده شدۀ آن، مجددا کتاب را سامان داد.

    خود ایشان در مقدمه کتاب بیان می‌کند که همه آنچه بین او و شیخ سلیم البشری رد و بدل شده را در کتاب آورده است. این کتاب اولین بار در سال ۱۳۵۵ق در شهر صیدای لبنان به چاپ رسید.[۱]

    ویژگی‌های کتاب

    نام دیگر این کتاب "المناظرات الازهریة و المباحثات المصریة" است.[۲]

    مکتوب بودن مباحث رد بدل شده اتقان علمی آن را بالا می‌برد و به هریک از طرفین این فرصت را می‌دهد تا با فرصت کافی محکم‌ترین پاسخها را به طرف مقابل بدهند.

    این کتاب بدون کوچکترین توهین و با انصافی متقابل تالیف گشته است. این کتاب یکی از کتب مهم عقاید استدلالی شیعه است که دارای منابع قوی و مستدل با لحنی روان است.

    موضوع و محتوای کتاب

    این کتاب در زمره آثار فاخری چون عبقات الانوار میر حامد حسین هندی، احقاق الحق قاضی نورالله شوشتری ، الغدیر علامه امینی در اثبات حقانیت شیعه و امامت و جانشینی بی‌واسطه امام علی(ع) قرار دارد.

    به اعتقاد شیعه پیامبر اکرم بارها علی (ع) را به عنوان جانشین بدون واسطه خود معرفی کرده است و به اعتقاد اهل سنت پیامبر بدون اینکه کسی را به عنوان جانشین خود معرفی کند از دنیا رفت. در این کتاب مؤلف با استفاده از قرآن و احادیث مورد قبول اهل سنت در منابع حدیثی خودشان، اعتقاد شیعه را اثبات کرده و شبهات آنان را پاسخ می‌دهد.

    کتاب دو بخش دارد:

    بخش اول کتاب

    در بخش اول کتاب، امامت و مذهب در قالب ۱۶ نامه مورد بحث قرار می‌گیرد. در این قسمت به این موضوعات پرداخته شده است:

    • سبب عدم پیروی شیعه از مذاهب چهارگانه اهل سنت و تبعیت آنها از مذهب اهل بیت
    • عدم ترجیح دیدگاه‌های علمای اهل سنت بر مذهب شیعه
    • جایگاه اهل بیت در اسلام
    • راه حل اختلافات بین شیعه و سنّی
    • ادله قرآنی و روایی برتری مذهب اهل بیت
    • حدیث ثقلین و تواتر آن
    • بیان روایاتی از پیامبر از جمله حدیث سفینه در بیان جایگاه اهل بیت
    • منظور از اهل بیت در آیات و روایات
    • احتجاج ۱۲ نفر از اهل سنت به رجال شیعه در صحاح اهل سنت (مهمترین منابع روایی اهل سنت)
    • معرفی یکصد نفر از رجال شیعه که در سند روایات مورد قبول اهل سنت واقع شده‌اند
    • اعتراف شیخ سلیم به کفایت تبعیت از مذهب اهل بیت در کنار مذاهب اهل سنت

    بخش دوم کتاب

    در بخش دوم کتاب، مباحث امامت و جانشینی پیامبر اکرم(ص) در مباحثی طولانی و در ضمن ۹۳ نامه مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد:

    • روایات فراوانی از اهل سنت از جمله حدیث آغاز بعثت (حدیث انذارحدیث منزلت، پیمان برادری اول و دوم، ماجرای سد ابواب (بستن درب منزل همه اصحاب به مسجدالنبی به جز درب منزل علی‌علیه‌السلام)
    • روایاتی که برتری حضرت علی (ع) بر دیگران را اثبات می‌کند
    • آیه ولایت و منظور از لفظ ولی» در آیات قرآن و روایات
    • حدیث غدیر و تواتر آن
    • چهل حدیث از طریق شیعه و علت اینکه چرا اهل سنت آنها را نقل نکرده‌اند
    • علی (ع) وارث و وصی پیامبر
    • بحث همسران پیامبر و علت نپذیرفتن احادیث عایشه و پذیرش احادیث ام سلمه
    • عدم اجماع اصحاب بر جانشینی غیر علی‌علیه‌السلام
    • علت اینکه امام علی پس از مدتی از مطالبه حق خویش سکوت اختیار کرد
    • حدیث قرطاس و نسبت ناروا دادن بعضی اصحاب به پیامبر در روزهای پایان عمر ایشان
    • تخلف بعضی اصحاب از لشکر اسامه و لعنت فرستادن پیامبر بر آنها
    • بعید دانستن اینکه صحابه بعد از رحلت پیامبر تصریحات او به جانشینی علی (ع) را رها کرده باشند و پاسخ آن
    • احتجاجات امام علی (ع) و حضرت زهرا (س) و برخی از صحابه پس از غصب خلافت
    • تقدم شیعه در تدوین علوم.

    جایگاه کتاب

    انتشار این کتاب مورد استقبال گسترده‌ای قرار گرفت و به زبانهای مختلف ترجمه و بارها تجدید چاپ شد. برخی عالمان اهل سنت در مقام دفاع از مذهب خود این کتاب را مورد نقد و حمله قرار دادند که از سوی عالمان شیعه به آنها پاسخ داده شد. کتاب تشیید المراجعات و تفنید المکابرات از سید علی حسینی میلانی مهمترین این دفاعیه‌ها است.

Afbeeldingsresultaat voor ‫سید شرف الدین عاملی‬‎سید عبدالحسین شرف الدین جبل العاملی

والصلح الخیر صلح خیر است

دعای شب جمعه از اویس قرنی که از علی ع اموخته بود

دستورالعملی از شهید اول (رحمة الله علیه)

کتاب ,شیعه ,اهل ,سنت ,ع ,امام ,اهل سنت ,این کتاب ,علی ع ,اهل بیت ,شیعه و ,الغدیر علامه امینی

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دیوان اشعار حضرت علامه حسن زاده آملی backderunal Dennis's site مرکز فروش محصولات Mitsubishi در ایران تسمه پروانه - وی بلت انارساوه کهکشان سونیکی من confhacourtcy tirisercard عکس نوشته های جدید و شعر های عاشقانه و غمگین